ételízesítő

A hagyományos poralapú ételízestő - a mindennapi főzés kiváló kiegészítője, segítségével az ételek finom, telt ízt kapnak. Harmonikus ízének köszönhetően bátran használhatja bármely ételhez - ajánljuk levesekhez, húsos ételekhez (pörkölthöz, sült húshoz, ragukhoz), főzelékekhez és köretekhez.

  • Köményes muffin
    3

    A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinformákat kiolajozzuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával. A vajat habosra...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Fokhagymás-tejszínes csirkeragu párolt rizzsel
    39

    A csirkemellet megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük, majd kevés olajon, rövid...

    • 6 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Sajtos burgonya
    10

    A meghámozott burgonyát kockára karikára vágjuk, és sós vízben, forrástól számított, 5 percig főzzük. Leszűrjük, majd kevés olajjal...

    • 8 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Burgonyakrémleves tejszínnel
    10

    A krumplit megfőzzük, majd egy edénybe rakjuk. A levét, amiben főtt, ne öntsük ki! Rakjuk bele egy edénybe a krumplit és a lét. Ízesítsük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Rizses hús
    24

    A vöröshagymát felkockázom, és olajon üvegesre pirítom, majd ráteszem a húst, és fehéredésig dinsztelem. Utána ráteszem a Maggi kockát,...

    • 4 személyre
    • 80 perc
    Részletek >
  • Tojáspörkölt
    12

    A tojásokat keményre főzzük, majd kihűtjük, és tojásszeletelővel karikára vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük....

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Gyorsan finomat
    6

    A hagymát karikára vágjuk, és pároljuk meg, kevés olajon. Ízesítjük, megszórjuk liszttel és finomra vágott petrezselyemmel. Felöntjük...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Zöldségleves egyszerűen
    2

    A hagymát apróra vagdaljuk, majd egy kicsit megdinszteljük. A zöldségeket csíkokra vagdaljuk, és a megdinsztelt hagymához adva, még egy kicsit...

    • 6 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Fokhagymás sárgaborsó krémleves
    3

    Egy edényben vizet melegítünk, melybe beletesszük a fokhagymagerezdeket (fel is karikázhatjuk) és ízesítjük sóval, valamint kevés ételízesítővel....

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Kakukkfűves-tejfölös sertéssült párolt rizzsel
    13

    A sertéskarajt fél centiméter vastagságúra szeleteljük, és egy tepsibe helyezzük. Megszórjuk sóval, őrölt borssal, kevés kakukkfűvel és...

    • 6 személyre
    • 60 perc
    Részletek >