Előétel

Az előétel az étkezés elején fogyasztott kisebb étvágygerjesztő fogás, amely felkészíti a gyomrot a főfogásra!

  • Baconben sült camembert
    3

    A sajtokat félbevágjuk, és egy szelet baconnel körbetekerjük. Lisztbe mártjuk a sajtokat, és alaposan megforgatjuk a lisztben. A serpenyőben...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Grillezett füstölt sajt
    1

    A sajtot 2 ujjnyi szeletekre vágjuk. Lehetőleg kemény sajtot válasszunk, és rakjuk a grillre sülni. Nem kell sűrűn rakni, egyszerre 2-3 szeletet...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Körözött juhtúróból
    0

    A hagymát alaposan megtisztítjuk, és nagyon apróra kockázzuk. A túrót jól áttörjük, hozzáadjuk a hagymát, a sót, borsot, a paprikát, a...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Baconbe csavart spárga grillezve
    12

    A spárgákat pároljuk meg egy párolóedényben, de vigyázzunk, ne legyen teljesen puha. Ezután hagyjuk kihűlni, majd csavarjuk be szeletelt baconbe. Helyezzük...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Sajtos-sonkás guba kukoricával
    63

    Ugyanúgy készül, mint a sajtos-sonkás guba, csak annyi különbséggel, hogy kiflidarabok és a sajt közé, plusz rétegnek kukoricát teszünk. Sajtos-sonkás...

    • 5 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Sajtos-sonkás guba
    7

    A kifliket felkarikázzuk, sóval és borssal ízesített langyos tejben áztatjuk, majd egy picit állni hagyjuk. Míg a kifliszeletek áznak, addig...

    • 5 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Kaszinótojás egyszerűen
    47

    A tojásokat megfőzzük, keményre, majd megtisztítjuk, kettévágjuk. A sárgáját összekeverjük a vajjal, a sóval és a borssal. A sárgáját...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Sonkás-sajtkérmes párnácska
    9

    A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Hagyjuk kicsit pihenni, ameddig elkészítjük a tölteléket. A tömlős sajtot...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Töltött tojástekercs
    15

    A tojásokat egy nagy tálban felverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és a lisztet. Ezeket csomómentesre kavarjuk, és sóval, borssal, szárított...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Tojásos-virslis lecsó
    5

    Forró olajon, közepesen megpirítjuk a vékony szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát. Ezeket addig sütjük,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >