Előétel

Az előétel az étkezés elején fogyasztott kisebb étvágygerjesztő fogás, amely felkészíti a gyomrot a főfogásra!

  • Chilis csokival és eperrel töltött francia toast
    0

    A csokit vízgőz felett a chilipehellyel együtt felolvasztjuk, félrerakjuk. A kenyerek széleit levágjuk és alaposan kinyújtjuk egy sodrófával....

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Francia ünnepi tatárbeefsteak
    0

    A zöldségek vágásával fogom kezdeni, hogy a hús minél frissebb legyen, amikor összekeverjük. Aprítsunk fel mindent olyan picire, amilyenre csak...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Parmezános padlizsánkrém
    0

    A padlizsánokat szurkáljuk meg és sütőben süssük őket 180 fokon nagyjából 20-25 percig. Ezután hámozzuk meg és késsel aprítsuk fel a belsejét,...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Sörben főtt virslis hotdog
    0

    Melegítse fel az olajat egy nagyobb serpenyőben és süsse a virsliket aranybarnára. Dobja melléjük a felszeletelt hagymákat, és hagyja megpirulni...

    • 2 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Körözött
    0

    A túrót dolgozzuk össze a tejföllel, a margarinnal, a pirospaprikával és adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk,...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Limeos-pirított főtt kukorica
    0

    A kukoricát egy kevés olajon arany barnára pirítjuk. Dobunk hozzá egy kocka vajat és egy fokhagymát is. Sózzuk borsozzuk, majd vegyük ki a serpenyőből....

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Sonkás-kolbászos szendvics, tormával és csemegeuborkával
    0

    Pirítsuk meg a kenyereket, majd a kolbászt karikázzuk fel és a sonkával együtt süssük szép arany barnára. Üssük rá a tojásokat és készítsünk...

    • 2 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Padlizsánkrém tejföllel
    0

    A közepesen érett padlizsánokat tegyük egészben a sütőbe és süssük addig, amíg a héja könnyen leválik a húsáról. A hagymát vágjuk...

    • 2 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Szalámis langalló
    0

    A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és még melegen áttörjük szitán, vagy tésztaszűrőn. Az élesztőt a csipet cukorral, langyos...

    • 2 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Zöld vagy fekete olívamártogatós
    0

    A hagymát kockázzuk fel, az olívabogyókat a fokhagymával együtt vágjuk olyan kicsi darabokra, amennyire lehetséges, majd keverjük össze a tejföllel...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >