Desszert

A desszert az étkezés lezárása, a jutalomfalat, amit minden kisgyerek, csokoládéfüggő vagy édesszájú a legjobban vár.

  • Citrusos-joghurtos torta
    0

    A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával,...

    • 8 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Cookie barnacukorral
    17

    A csokit kis darabokra tördeljük. A lisztet és az élesztőt tálba szitáljuk. A puha vajat a kristálycukorral és a barna cukorral habosra keverjük....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Créme brulée
    13

    A tejszínt, a tejet és 25 g cukrot, a vaníliarúddal együtt felforraljuk. Közben egy másik tálban, a tojás sárgákat és a tojás fehérjét,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Creme brulee (francia édesség)
    35

    Melegítsd elő a sütőt 150 fokra. Egy nagy tálban keverd habosra, világosra a tojássárgát a cukorral, hogy a cukor teljesen feloldódjon. Add...

    • 3 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Croissant kakaósan
    10

    Ezeket a hozzávalókat összegyúrjuk, és egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük. A krémhez, 3 evőkanál lisztet, 3 dl tejet és 2 evőkanál...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Csokis isler
    10

    A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az összes többi hozzávalót, és összegyúrjuk. Ha összegyúrtuk, 30-40 percre be kell tenni...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Kefires-almás mazsolával
    3

    Az almákat lereszeljük és elkeverjük a tojással, cukorral, vajjal. Hozzáadjuk a tejet és beleszórjuk a mazsolát is. Apránként hozzáadagoljuk...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Császármorzsa lekvárral
    5

    A lisztet elkeverjük a búzadarával, majd a tejjel. Alaposan elvegyítjük és 1 órán át állni hagyjuk, hogy a búzadara megszívja magát a nedvességgel....

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Császármorzsa kompóttal
    9

    1 tojást elkeverünk, 1dl tejjel, kevés cukorral, sóval, reszelt citromhéjjal. Annyi búzadarát teszünk hozzá, hogy palacsinta sűrűségű legyen. 1-2...

    • 1 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Császármorzsa mazsolásan
    119

    A mazsolát beáztatjuk. A tejet 3 evőkanál kristálycukorral, a vaníliás cukorral, csipet sóval felforraljuk. Állandóan kevergetve apránként...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >