Családi pillanatok

Az otthon megszokott családias hangulatában való ünneplés, hétköznapi feladatok ellátása is felemelő érzés. Számos ízekben gazdag fogással színesíthetjük ezeket a napokat és számtalan kipróbált recepttel segítünk ebben.

  • Alufóliában sült gombás csirkecomb
    2

    A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megsózott, megborsozott...

    • 2 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Thai spagetti
    7

    A wokot felforrósítjuk, 1 ek. olajat öntünk bele, majd ha az olaj füstöl, beleöntjük a villával kicsit felvert tojásokat (a legjobb darabonként,...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Amerikai almás
    9

    Összekeverjük a hozzávalókat, 1 órát pihenni hagyjuk és megsütjük.

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Joghurtos croissant
    55

    1. A tészta hozzávalóit beletesszük a kenyérsütőgépbe, az alábbi sorrendben: alulra kerül a joghurt, majd tej, tojás, só, erre a a liszt, majd...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Gyros tzatzikivel
    24

    Felcsíkozzuk a csirkemellet, majd befűszerezzük. Serpenyőben, olívaolajon jól átsütjük. A hagymát felkarikázzuk, az uborkát, paradicsomot...

    • 2 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Friss zöldséges minestrone zöldbabbal
    1

    A császárhúst apró kockákra vágjuk. Lassan kiolvasztjuk a zsírját. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Beletesszük...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Füstölt csülkös babgulyás
    33

    A csülköt és a babot, egy éjszakára (külön tálakban) vízbe áztatjuk. Másnap a csülköt kuktába tesszük, felöntjük vízzel, és kb. 1,5...

    • 4 személyre
    • 100 perc
    Részletek >
  • Fűszeres túrókrém rozskenyérrel
    0

    A túrót átpasszírozzuk. A snidlinget, a kaprot, a petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk....

    • 2 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Fűszeres túrókrém kapribogyóval
    1

    A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük....

    • 4 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Zöldségleves gazdagon
    6

    A babot, néhány órára hideg vízbe áztatjuk, majd leszűrjük és a fele zöldséglevesben, lefedve, közepes lángon, kb. 1 óra alatt, puhára főzzük....

    • 4 személyre
    • 70 perc
    Részletek >