Családi pillanatok

Az otthon megszokott családias hangulatában való ünneplés, hétköznapi feladatok ellátása is felemelő érzés. Számos ízekben gazdag fogással színesíthetjük ezeket a napokat és számtalan kipróbált recepttel segítünk ebben.

  • Bogyós saláta mentás dresszinggel
    0

    Vágjuk félbe a kimagozott cseresznyéket, negyedeljük el az epreket, és a maradék gyümölcsökkel együtt tegyük egy tálba, majd gondosan keverjük...

    • 3 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Tyúkhúsleves
    11

    A tyúkot beletesszük egy nagy fazékba, amit felöntünk vízzel. Beletesszük a tisztított, hasábokra vágott zöldségeket. Sóval, egész borssal,...

    • 4 személyre
    • 150 perc
    Részletek >
  • Tárkonyos húsleves
    98

    A csirkemellet, hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket. Ízesítjük sóval, szemes, fekete borssal,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Klasszikus húsleves
    9

    A marhahúst és a csontot hideg vízben felrakjuk főni. Ha felforrt, habozzuk le, és zöldségeljük be az előkészített zöldségekkel. Adjuk hozzá...

    • 6 személyre
    • 180 perc
    Részletek >
  • Nyúlleves
    5

    A a sárgarépát, petrezselyemgyökeret meghámozzuk, kockára vágjuk. Olajon elkezdjük pirítani, kb. 2 perc után, hozzáadjuk a húst, azt is átpirítjuk....

    • 6 személyre
    • 100 perc
    Részletek >
  • Sült malaccomb
    32

    A malac bőrét alaposan megtisztítjuk, megmossuk. A húson, a bőrt négyzethálósan bevagdossuk. A fűszerekből egy-egy mokkáskanállal veszünk,...

    • 6 személyre
    • 100 perc
    Részletek >
  • Libamáj szeletek friss lecsóval
    0

    A füstölt szalonnát kockákra vágom, majd megpirítom a vágott vöröshagymával. A zöldpaprikát csíkokra vágom és hozzákeverem a többi alapanyaghoz. Újra...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Finom Krémes
    0

    A pudingot felfőzzük a tejjel, vízzel és a cukor felével. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük és a forró pudingba keverjük. A...

    • 3 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Sajtkrémleves kakukkfűvel
    0

    A tejet felforraljuk és reszelünk bele szerecsendiót. A vajat és az olajat felhevítjük és liszttel megszórjuk. Ameddig a rántás készül,addig...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Kukoricás, curry-s csirkemell
    19

    A csirkemellet megtisztítom, csíkokra vágom, a kukoricát leszűröm. A kukorica levét a liszttel és a tejföllel simára keverem. A hagymát...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >