bacon

Húsos szalonna, angolszalonna, az oldalassal együtt leválasztott vékony szalonna, amiből a csontokat kiszedik. Tészta és húsételekhez tökéletes alapanyag,mely táblás és szeletelt változatban is kapható.

  • Édesköményleves, baconchips-szel
    0

    Olajon megdinsztelem a hagymákat, majd a torzsátlanított, összevágott édesköményt, végezetül hozzáadom a krumplit. Felöntöm alaplével, majd...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Chilis sütötök leves
    5

    A sütőtököt és az almát kockára vágjuk, a hagymát is apróra. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, rádobjuk, a sütőtököt és az almát,...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Szalonnás gnocchi
    189

    A szalonnát serpenyőben kisütöttem és rádobtam az apróra vágott vöröshagymát. A tésztát forrásban lévő, enyhén sós vízben, 1-2 perc...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb jóasszony módra
    11

    A csirkecombot sózzuk,fűszersóval bekenjük,tepsibe helyezzük .Olajat öntünk alá és egy kevés vizet. Alufóliával lefedjük.160 fokos sütőben...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >