bacon

Húsos szalonna, angolszalonna, az oldalassal együtt leválasztott vékony szalonna, amiből a csontokat kiszedik. Tészta és húsételekhez tökéletes alapanyag,mely táblás és szeletelt változatban is kapható.

  • Parasztos cordon bleu
    17

    Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A lila hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Elkészítés:A kiterített hússzeletek egyik...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Töltött karaj gazdagon
    44

    A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A póréhagymát vastagabb szeletekbe vágjuk. Minden szelet húsra, teszünk 1-1 szelet bacont, sajtot 2-2...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Tepsis rakott hús zöldségekkel
    149

    Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és félig megsütjük. A húst leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel...

    • 6 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve
    62

    Előkészítés: A csirkemelleket középen, éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk....

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Töltött csirkemell, ahogy én szeretem
    46

    A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, füstölt sajtot, bacont és 1-1 egy darab...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Betyáros töltött csirkemell
    399

    Előkészítés:A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat kicsumázzuk, 4 szeletbe vágjuk. Elkészítés:Mindegyik csirkemellre...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Baconbe tekert csirkemáj
    49

    A csirkemájakat egyesével betekerjük a baconszeletekbe, majd 200 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt készre sütjük őket. A megsült...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Őzgerinces bacon-ös csirkemell, hagymás burgonyával töltve
    138

    A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Egy őzgerincformát kibélelünk baconnel. A csirkemellet felszeleteljük...

    • 4 személyre
    • 80 perc
    Részletek >
  • Paradicsomos csirkecomb
    12

    A csirkecombokat megmossuk, sóval bedörzsöljük. A vöröshagymákat megtisztítjuk, felkarikázzuk. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, felszeleteljük....

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Bacon-ös tejszínes halragu
    8

    A bacont kockára vágjuk és kiolvasztjuk. Rárakjuk a kockára vágott halat és megpirítjuk. Közben fűszerezzük, majd megszórjuk liszttel. Felengedjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >