30 percesek

Rengeteg időt lehet megspórolni és tényleg 30 perc alatt kész az ebéd vagy vacsora! Egyszerű technológiák és könnyed alapanyagokból válogatott ételek kerülnek a 30 percesek közé. Hétről-hétre megújuló menüvel igyekszünk gyors tippeket adni.

  • 2017.

    19

    jan.

    csütörtök
    Karamellizált ananász
    61

    A cukrot egy serpenyőben felolvasztjuk és a felszeletelt ananászra öntjük.

    • Személy 2
    • 10 perc
  • 2017.

    20

    jan.

    péntek
    Gesztenyepüré
    38

    A gesztenyemasszát lereszeljük. A hideg tejszínt habbá verjük, a porcukorral. Poharakba, vagy kelyhekbe rétegeljük a tejszínt és a gesztenyemasszát.

    • Személy 4
    • 20 perc
  • 2017.

    21

    jan.

    szombat
    Vajban sütött csirkemell fokhagymás krumplival
    3

    A csirkemellet szeletekre vágjuk. A fokhagymát finomra vágjuk. A krumplit sózzuk, majd serpenyőben, kevés olajjal és vízzel megpároljuk. Odapirítjuk...

    • Személy 4
    • 30 perc
  • 2017.

    22

    jan.

    vasárnap
    Rakott Karfiol
    0

    A karfiolt rózsáira szedjük, majd feltesszük főni. A főzőlevet ízesítjük sóval, borssal, köménymaggal. Nem főzzük teljesen puhára, kicsit...

    • Személy 4
    • 40 perc
  • 2017.

    23

    jan.

    hétfő
    Fasírt fokhagymásan
    10

    A száraz zsemléket felkockázzuk, majd annyi langyos tejbe áztatjuk, amennyit felvesz. Ha többet öntöttünk rá, a maradékot nyomkodjuk ki és...

    • Személy 4
    • 30 perc
  • 2017.

    24

    jan.

    kedd
    Narancsos krumplipuffancs
    14

    A tojást felverjük, hozzáadjuk a tejet, a mézet, a burgonyapelyhet és a sütőport. 10 percig állni hagyjuk, még egyszer összekeverjük, majd...

    • Személy 4
    • 30 perc
  • 2017.

    25

    jan.

    szerda
    Füstölt sajt krémleves
    8

    A vajat lábosban felolvasztjuk, a lisztet 1 perc alatt, világosra pirítjuk benne. Vízzel felöntjük. Habverővel többször megkevergetve, nagy lángon...

    • Személy 4
    • 30 perc