Megosztás
Értékelés

Romantikus ötletek Valentin-napra

0 értékelés
Értékeljen
Megszokott dolog a szerelmesektől, hogy Valentin-napon meglátogatnak egy hangulatos éttermet, és egymás társaságában töltik ezt a romantikus napot.

 

Felmerülhet azonban a kérdés, hogy nem érdemesebb-e ténylegesen kettesben maradni, kizárni a külvilágot, és megpróbálni még meghittebbé tenni az együtt töltött pillanatokat?

Miért is ne vacsorázhatnánk otthon, gyertyafénynél, csak egymásra figyelve? Elkészíthetjük párunk kedvenc ételét, meglephetjük őt kedvenc borával, de akik a konyhában nem annyira jártasak, azok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy életük párja felejthetetlennek érezze a Valentin-nap estéjét.

Készítsünk könnyen elkészíthető, egyszerűbb ételeket, próbáljunk együtt főzni, máskor erre talán kevesebb idő jut. Ez különösen praktikus, hiszen a pár gyengébben főző tagja is sokat tanulhat a konyhaművészet tudományából. A lényeg itt nem is az étel különlegességén van, hanem hogy így még közelebb kerülhetünk a kedvesünkhöz, még alaposabban megismerhetjük az ízlését.

Természetesen az ünnepi asztalt is feldíszíthetjük együtt, nagyon harmónikus, hangulatos környezetet tudunk így varázsolni. Végig egymásra figyelhetünk, leshetjük szerelmünk kisebb-nagyobb kívánságait, és azonnal meg is valósíthatjuk azokat. Persze nem árt előre készülnünk, beszereznünk minden fontosnak gondolt alapanyagot, hogy tényleg egymás kedvében járhassunk.

A kettesben töltött vacsora fénypontjaként pedig - mert egy igazi szerelmes szív Valentin-napja nem múlhat el meglepetés nélkül - az előre megvásárolt apró kis ajándékot rejtsük el olyan helyre, ahol kedvesünk pillanatokon belül megtalálhatja. Jó kis rejtekhely lehet például a hangulatosan megterített asztalon a szalvétája alatt.

Biztosak lehetünk benne, hogy felejthetetlen estében lesz részünk, és szerelmünk számára is örök élmény marad ez a meghitt, bensőséges Valentin-nap.

Piknikre fel!

A tavasz ízei

Gyermek a konyhában

A sütemények remekei