Megosztás
Értékelés

Készüljünk együtt a karácsonyra!

0 értékelés
Értékeljen
A karácsonyi készülődést nem lehet elég korán kezdeni, ehhez próbálunk most segítséget nyújtani minden kedves olvasónknak és vásárlónknak.

A karácsonyi készülődést nem lehet elég korán kezdeni, ehhez próbálunk most segítséget nyújtani minden kedves olvasónknak és vásárlónknak.
A karácsony a legmeghittebb ünnepünk, érdemes idejében megterveznünk a fontosabb teendőket, hogy minden a legszebben, a legemlékezetesebben alakuljon.
Először az ajándékozásról ajánlunk néhány jó tanácsot, hogy - miután szenteste mindenki megkapta a maga kis meglepetését - csupa-csupa elégedett, mosolygós arcot lássunk magunk körül.
A legfontosabb, hogy az ajándékok beszerzésével ne várjuk meg az utolsó utáni pillanatot! Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, próbáljunk puhatolózni, ki mire vágyik régóta, ki milyen meglepetésnek örülne a legjobban, sőt érdemes összebeszélnünk a többiekkel (természetesen csak a titkot tartani tudókkal), nehogy véletlenül kétszer is ugyanaz a könyv, ruha vagy játék kerüljön a fa alá.
Az anyagi kiadások nagy részét az ajándékokra fordítjuk, érdemes tehát egy mini költségvetést készítenünk, és így jól be tudjuk majd osztani, hogy mikor mennyit költhetünk. Ne felejtsük el az ünnepi dekorációt, a karácsonyfát és a vacsora alapanyagát is beleszámolni, és már most - egy hónappal az ünnep előtt is - érdemes nyomon követni az akcióinkat, a kedvezményes termékeink listáját, egész biztosan találunk majd kedvükre valót a szeretteinknek!
A karácsony a szeretet ünnepe, a gyerekek minden évben csillogó szemekkel várják december 24-ét. A szenteste előtti néhány hét legkedvesebb, legpraktikusabb ajándéka az adventi naptár, amivel - ha gyermek is van a családban - már december első napjától ünnepi hangulatot varázsolhatunk. Sokféle naptár kapható áruházainkban, de akár saját ötlet alapján is megtölthetjük a kicsi rekeszeket, amiket a csemeték - mint a mesékből életre kelt apró kincsvadászok - lázas izgalommal nyithatnak ki nap mint nap.
De legyünk óvatosak! Miután minden ajándékot beszereztünk, rejtsük el őket a legtitkosabb szekrényünk legeslegmélyére, nehogy megtalálják a leendő gazdái...

Piknikre fel!

A tavasz ízei

Gyermek a konyhában

A sütemények remekei