Megosztás
Értékelés

A főzéshez tudás és lélek kell – no meg jó alapanyagok!

0 értékelés
Értékeljen
A főzés több, mint tudni egy jó receptet. A főzés személyes ügy. Mert minden étel annyi, amennyit kihoznak belőle. Ehhez pedig személyiség kell. A Konyhafőnök versenyzői késélre menő küzdelmet vívnak, hogy kiderüljön, melyikük emelkedik a többiek fölé.

Láthattunk már főzőshow-t, melyben a világ egyik legismertebb séfje tesztelte a szakácsnak készülő fiatalokat, hogy aztán valamelyikük elnyerhesse a lehetőséget egy elegáns és jól menő étterem konyhájának vezetésére. Összemérték már erejüket ügyes, a konyhában otthonosan mozgó tanoncok többször is, külföldi és magyarországi keretek között egyaránt. 

Most ismét olyan főzésimádók feszülnek egymásnak, akik kiemelkedőek a szakmájukban, mégis kíváncsiak arra, melyik közülük a legeslegjobb! Azok, akiknek a főzést és a sütést nemhogy nem kell bemutatni, hanem azt mesterfokon művelik is. A versenyzők közül kerül majd ki a Konyhafőnök, vagyis, „aki mindent visz”.

Főzni nem csupán annyit jelent, hogy tudunk néhány jó receptet. Nem is csak annyit, hogy időnként elkápráztatjuk valami isteni étekkel a családot. Van, akinek a főzés kötelesség, másnak kikapcsolódás. Utóbbi jár jobban. Hiszen ha élvezetből, ha lélekből főzünk, akkor az az étel sosem lesz rossz – képesek vagyunk lelkesedésből a legkülönfélébb variációkat, a legváltozatosabb fogásokat kipróbálni, egy hiányzó összetevőt egy pompás helyettesítéssel pótolni. 

A főzésbe a személyiségünket tesszük bele - a főzés egy személyes ügy. Mert mi kell egy jó ételhez? Tudás, lelkesedés és nem utolsósorban: kifogástalan alapanyagok.

Utóbbiakkal az ország egyik legnagyobb áruház láncolata, a Tesco Magyarország szolgál. Biztosak lehetünk abban, hogy a minőségre nem lesz panasz. A konyhafőnöknek készülő versenyzők a legmegbízhatóbb Tesco partnerektől származó, rendszeresen ellenőrzött, minőségileg a legkiválóbb alapanyagokból süthetnek és főzhetnek, majd kerülhetnek a dobogó legfelső fokára.

Hogy mi minden kerül majd az asztalra? Ennek kiderítésére már csak néhány napot kell várni! Érdemes nyitott szemekkel és fülekkel készülni - hátha elleshetünk néhány kiváló trükköt mi is!

Piknikre fel!

A tavasz ízei

Gyermek a konyhában

A sütemények remekei