Áruházkereső Akciós újság Tesco Youtube Google Play Appstore
Akciók Online bevásárlás Clubcard Főzni Jó F&F Saját termékek Grocery Home Shopping
Clubcard › Főoldal

MOST 5-szörös Clubcard pontot kap, ha használja Tesco Vásárlókártyáját!1

Akciós időszak: 2014. október 01-től 2014. október 31-ig.

Az akcióban kizárólag a Tesco áruházakban a Vásárlókártyával történt vásárlások után jár a sztenderd kedvezményen (200 Ft-onként 3 Clubcard pont) felül további 1% extra kedvezmény (200 Ft-onként 2 Clubcard pont), ennek maximális összege 5,000 pont, melyet a Clubcard kártyán utólag bocsátunk rendelkezésre.1

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Tesco Hitelkártya mellett Clubcard kártyáját is átadja a pénztárosnak.

THM: 40,1% - 47,3%2

2 Az itt közétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Az alkalmazott éves díj terhelési módszere a 2012. április 1-től: - a hitelkártya éves kártyadíja 0 Ft. Amennyiben a hitelkártya aktiválásától, illetve a hitelkártya aktiválás évfordulójától (Első vásárlási tranzakció”-s Vásárlókártya esetén - a második évtől kezdődően - a „Első vásárlási tranzakció” évfordulójától) számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napján a rendelkezésére álló hitelkeretének teljes kihasználtsága (tranzakciók összege, beterhelt kamatok, díjak, egyéb költségek) eléri a 70%-ot, az éves díj továbbra is 0 Ft. Ellenkező esetben a 2012.03.31-ig hatályos éves díj (5100 Ft) beterhelésre kerül. A hitelkeret kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed. A Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Tesco Global Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) a Budapest Bank Zrt. Pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

1 A Tesco áruházakban történt vásárlások után járó sztenderd kedvezményen felüli extra 1% kedvezményt a Tesco-GLOBÁL Áruházak Zrt. nyújtja és a Tesco Vásárlókártya birtokosoknak a Clubcard kártyán utólag bocsátja rendelkezésre 2014. december 31-ig. A kedvezmény csak a Tesco áruházakban személyes vásárlás esetén érhető el, online bevásárlás esetén nem. A vásárlások után járó Clubcard pontok rendelkezésre bocsátásának feltétele, hogy a kedvezmény rendelkezésre bocsátáskor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen, illetve a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került. Az akcióról, részvételi feltételekről és a kedvezmény igénybevételéről további részletek (kizárások, korlátozások stb.) a Bank mindenkor hatályos - hitelkártyákhoz kapcsolódó - Kedvezmény Szabályzatában találhatóak meg, amely elérhető a Bank fiókjaiban, a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) valamint a Tesco honlapján (www.tescoszolgaltatasok.hu) találhatóak meg.