Szabad felhasználású jelzáloghitel: kitöltendő kérdőív

Amennyiben nagyobb összegre van szüksége, amelyet szabadon, tetszőleges célra felhasználhat, és rendelkezik olyan ingatlannal, amely fedezetként bevonható, az Ön számára a szabadfelhasználású jelzáloghitel lehet a tökéletes megoldás.

(A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező)

Személyes adatok

Hiteligénylő neve:*
Telefonszám:*
Lakóhely (város):*
Irányítószám:*
E-mail cím:*
Hiteligénylő életkora:
év

Ingatlannal kapcsolatos adatok

Mekkora a fedezetként felajánlott ingatlan becsült piaci értéke?*
Ft
Tehermentes a fedezetként felajánlott ingatlan?*
Pótingatlan bevonása megoldható?*
Van a családban olyan más ingatlan, ami pótfedezetként bevonható? Ez különösen akkor fontos, ha az igényelt összeg túlságosan magas a fedezetként felajánlott ingatlan piaci értékéhez képest.

Jövedelemmel kapcsolatos adatok

A háztartás havi rendszeres nettó jövedelme?
Ft
A háztartás egyéb igazolható havi bevétele?
Ft
Szerepel a KHR (korábbi BAR) listán?*
Mekkora hitelösszegre lenne szüksége?*
Ft
Mekkora havi törlesztőrészletet tud vállalni?
Ft
További információ:

Olyan információt adjon itt meg, amivel véleménye szerint segítheti az előzetes hitelképesség vizsgálatot.

Honnan hallott rólunk?

Fenti adatlap kitöltésével és továbbításával önkéntesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy TESCO-Global Zrt. átadja a személyes adatait (név, e-mail cím, levelezési cím, mobil telefonszám) a Benks-Hyper Kft. (székhely: 1023. Budapest, Lajos u. 28-32., cégjegyzékszám: 01-09-927104) részére abból a célból, hogy a Benks-Hyper Kft. Őt elektronikus levélben, sms-ben, vagy telefonon megkeresse értékesítés céljával. A Benks-Hyper Kft. részletes adatkezelési szabályzatát a www.benks.hu oldalon találja.

Ügyfél hozzájárul ahhoz is, hogy a TESCO-Global Zrt. a fenti személyes adatait a Kirowski Zrt. (székhely: 1075 Budapest, Károly krt. 9., cégjegyzékszám: 01-10-044680) és a Carnation Internet Tanácsadó Zrt. (székhely. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146., cégjegyzékszám: 01-10-044339) adatfeldolgozó részére adatfeldolgozás céljából átadja. Ügyfél kijelenti, hogy tudomással bír arról, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény alapján, az ott rögzített feltételek szerint tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti azok helyesbítését, és törlését, megilleti a tiltakozás, illetve a bírósági jogérvényesítés joga. Ügyfél jogosult a jelen hozzájárulást bármikor visszavonni írásban a TESCO-Global Zrt. részére küldött postai küldeményben vagy az internet_feedback@hu.tesco-europe.com e-mail címen. A TESCO-Global Zrt. részletes adatkezelési szabályzatát a www.tesco.hu oldalon találja.