18°C
11°C

Nyári tippek

Néha, pláne nyáron, jól esik úgy kikapcsolódni, hogy kellemes italokat kortyolgatva átmulatjuk az éjszakát. Ilyenkor azok is hajlamosak eltéveszteni a mértéket, akik korábban soha sem lépték túl a határt. A másnapossághoz nem kell sokat inni.
Hogyan kerüljük el a másnaposságot?
Az alvás mindenki számára nélkülözhetetlen. Egy átlagos felnőttnek 7-8 órára van szüksége ahhoz, hogy kipihenje az elmúlt nap fáradalmait, az immunrendszere erősödjön...
Mit tegyünk alvászavar ellen?
Egyre több szúnyog van és egyre kevesebb pénz áll rendelkezésre az irtásukra. Pedig a szúnyog nemcsak kellemetlen, hanem betegséget is terjeszthet.
Tippek szúnyogok ellen
Az alvási környezet tudatos megteremtése nagyon fontos alvásunk minőségének megőrzése, vagy javítása szempontjából. Adunk ehhez néhány tippet...
Hogyan aludjunk, mint a bunda?
Szinte egész évben a nyári szabadságot és a nyaralást várjuk, a pakolás azonban okozhat néhány bosszús percet…
Pakolási tippek
Még nem sikerült teljesen felszerelnünk gyermekünk nyári ruhatárát? Könnyen megoldhatjuk a vakációra a segítségünkkel. Összeszedtük, hogy milyen gyerekruhákat ajánlunk fiúknak és lányoknak.
Nyári ruhatár gyerekeknek
Gyakori, hogy nyaralásból pár kilóval nehezebben térünk haza, de hízás helyett akár fogyhatunk is -amennyiben tudatosan készülünk a nyári pihenésre.
Fogyni a nyaralás alatt
A nyaralását mindenki ízlése és anyagi lehetőségei szerint szervezi. Sokan a vízpartot választják, a Balaton szerelmesei például a magyar tengerre esküsznek.
Mit együnk nyarláskor
A haj és bőr is ki vannak téve a káros környezeti hatásoknak, de nyáron még ezekre is kevesebb időt és figyelmet fordítunk.
Szépségápolás nyáron
A napégés ellen kiváló gyógyszereket fejlesztettek ki, s ezek nagy része recept nélkül is kapható.
A napégés helyes otthoni kezelése