Szobatisztaságra nevelő pelenka a Tesco kínálatában

Elérkezett az ideje, hogy csemeténket szobatisztaságra neveljük? Válasszunk egy igazán hozzá illő pelenkát örökmozgó, aktív babánknak, mely a kényelemre, a szabad mozgásra koncentrál, sőt, úgy működhet, mint egy alsónemű.

Egy igazán aktív babának különleges bánásmód kell – nemcsak a szülő, hanem a pelenka részéről is! Amikor szemünk fénye örökmozgó, bizony nem árt egy jól illeszkedő pelus, ami biztonságot és kellően kényelmes, száraz érzést biztosít mindennapjaihoz!

Miért különleges a Tesco Easy Fit pelenka? Ez az igazán élénk, már szobatisztaságra szoktatás előtt álló gyermekek legjobb barátja. Minden körülmények között biztosítja a teljes szárazságot, a mozgás korlátlan szabadságára és a tökéletes illeszkedésre fókuszál. Prémium minőségű pelenka, mely egyben nadrág is – színezett nedvesség felszívó belseje és le- illetve felhajtható szélei biztosítják, hogy alsóneműként is funkcionálhasson!

A Tesco Easy Fit pelenka Ideális a szobatisztaságra nevelés időszakában és tökéletes az aktív gyermekeknek: könnyedén fel lehet rájuk húzni és már szaladhatnak is tovább!

Milyen előnyökkel szolgál ez a pelenka?

Könnyed és vékony megjelenésével is kiválóan illeszkedik a csemetére, hogy szabadabban mozoghasson környezetének felfedezése közben! A lány fedőréteg garantálja a kisgyermek kényelmes közérzetét egész nap.

A Tesco Easy Fit pelenka színezett nedvszívó zónával készül, mely lehetővé teszi, hogy szemünk fénye szárazon maradjon és gondtalanul mosolyoghasson mozgás közben!  A rugalmas, kettős rétegű lábszárpántok extra védelmet nyújtanak a szivárgás ellen.

A lágy, nyúlékony, rugalmas oldallapok maximális szabadsággal és kényelemmel látják el örökmozgó gyermekünket, miközben a speciálisan kialakított, szobatisztaságra nevelést segítő le- és felhajtható szélek igénybe vételével úgy kezelhetjük a pelenkát, akár egy alsóneműt. Fel- és lehúzható, mint egy nadrág, gyorsan és egyszerűen kezelhető.

A bőrgyógyászatilag tesztelt, nedvességet magába záró Tesco Easy Fit pelenka anatómiailag tökéletes kialakítású. Kitűnő nedvszívó rétege biztosítja a pelenkával járó védelmet éjjel és nappal, ám eközben az igazi alsóneművel járó kényelmet és magabiztosságot adja!

A könnyen illeszkedő pelenka tökéletesen szárazan tartja a virgonc popsit, bármivel is foglalkozzon éppen a gyermek, lágy belső bélése és külső fedőrétege pedig hozzájárul a kellemes közérzethez szemünk fénye számára. Az alsóneműszerű pelenka cseréje ráadásul meglehetősen egyszerű!

Milyen méretekben elérhető a Tesco Easy Fit pelenka?

4-es méretben – 8-15 kilogrammig, 5-ös méretben 12-18 kilogrammos gyermekre, valamint 6-os méretben 16 kilogramm feletti gyermekre kapható.

Nincs is egyszerűbb a szobatisztaságra szoktatásnál – ha a pelenka is értő módon hozzájárul!
Szerző: Kadesz

Kapcsolódó cikkek