Gondtalan játék és pihenés a Super Fit pelenkákkal!

Minimális korlát, maximális védelem – Íme egy pelenka, melyben a babánk igazán szabadnak érezheti magát, különösen, ha már most „nem fér a bőrébe”!

Melyik kisgyermek – no és szülő – ne vágyna olyan pelusra, amellyel kevés a gond? Kényelmesen érzi magát a baba benne, így kevesebbet sír és nyafog, a játék idejére és éjszakára száraz marad, ráadásul a pelenka olyan prémium tulajdonságokkal rendelkezik, melyek fokozottan védenek a szivárgástól is.

A Tesco által bevezetett Super Fit pelenkák prémium minőségűek, különleges újításokkal, fókuszálva a tökéletes illeszkedésre, mely a korlátlan mozgásszabadságot és szárazságot biztosít szemünk fényének.

A Super Fit prémium pelenkák 3 midi mérettel kezdődnek, azaz kisbabánk hamar és zökkenőmentesen viselheti, fejlődhet benne újszülött korától kezdve.

Milyen jellemzőkkel és előnyökkel kényezteti szemünk fényét ez a pelenka?

A Tesco Super Fit pelenka kiválóan illeszkedik – kifejezetten a nagyon aktív, élénk csecsemőkre tervezték, akiknél a tökéletes illeszkedés kulcskérdés, hogy meggátoljuk a szivárgást. Maximális szabadságot biztosítsanak a baba mozgásához, felfedezéseihez, legyen akár „gördülős”, mászós vagy már járós korszakában.

Vékony és könnyű – könnyebb, mint a Tesco Ultra Dry típus -, vagyis kevesebb terhet kell cipelnie a babának a lába között, ezáltal szabadabban mozoghat, jobban és jóval kényelmesebben illeszkedik rá a pelenka. Csemeténk gondtalanul játszhat vagy pihenhet, anélkül, hogy pelenkája zavarná ebben!

Extra rugalmas, elasztikus oldalai szintén kényelmet és egyszerű illeszkedést nyújtanak a babának. A kellemes közérzetről a kellően lágy elő- és hátoldal is gondoskodik.

A különleges, lila aqui száraz réteg és a kiváló nedvszívó képességgel ellátott mag segít a babát maximálisan szárazan tartani. A dupla, rugalmas lábszárpántok pedig kétszeres biztonságot és extra védelmet biztosítanak a szivárgás ellen.

Ahogyan a csomagolás is elárulja nekünk, a Tesco Super Fit pelenka 4 módon rögzíthető – a lábak között és a belső részen, hogy kellemes és biztonságos érzést nyújtson az aktív babáknak.

A díjnyertes, bőrgyógyászatilag tesztelt termék aqui gyorsan száradó réteggel rendelkezik, mely a nedvességet magába zárja, tökéletesen száraz érzést garantálva. A Super Fit pelenka bababarát anyagból készül, a játék- és a pihenő időre is maximális védelmet és szárazságot nyújtva.

Milyen méretekben érhető el a Tesco Super Fit pelenka?

3-as méretben – 4-9 kilogrammos gyermekre, 4-es méretben 7-18 kg-os gyermekre, 4+ méretben 9-20 kilós gyermekre, valamint 5-ös méretben 11-25 kilós csemetére méretezve.

Szavazzunk a korlátlan szabadságra örökmozgó gyermekünknél! Válasszuk a Tesco Super Fit pelenkát tökéletes partnernek.
Szerző: Kadesz

Kapcsolódó cikkek