1 éves a megújult a Tescobaba

Közel 500 cikk, rengeteg kedvezmény, személyre szabott információk.

2013. áprilisának első napjaiban nagy várakozással és izgalommal indítottuk el a megújult tescobaba.hu-t. Célunk az volt, hogy a kismamák és a babát nevelő szülők számára hiteles, gyakorlatban is könnyen alkalmazható, praktikus ötletekkel, tudnivalókkal szolgáljunk. Ma elérkezett a pillanat, hogy számot vessünk mi minden történt az elmúlt egy évben.

Szerkesztőségünk minden tagja lázas kutatással és óriási lelkesedéssel vetette bele magát a munkába. Ennek köszönhetően közel ötszáz cikk született Gasztro, Test és lélek, Szülők vagyunk, 9 hónap és Babatrend témában.

Hetente más és más aktuális, vagy nagy érdeklődésre számot tartó témakört járunk körbe különböző szempontból, kapcsolódó magyar és nemzetközi cikkek ajánlatával bővítve a hiteles tájékoztatást.

Legnépszerűbb témáink voltak a szoptatással, a hozzátáplálással, az ideális étrendeddel, a fejlesztő játékokkal, kreatív ötletekkel, és természetesen az öltöztetéssel, különböző használati eszközökkel foglalkozó, azokat bemutató írások. A kismamák szívesen böngésznek a babavárás előkészületeivel, költségeivel kapcsolatban. Sokan igénybe veszik online bevásárlólistánkat, ahol gyorsan, egyszerűen és körültekintően lehet összeállítani a szükséges holmik listáját a baba és édesanya számára egyaránt.

Természetesen tudjuk, hogy gyermeknevelésnek nem csak öröme, hanem bizony nehézségei is vannak. Ezért sokszor foglalkoztunk az édesanyákra háruló testi és lelki terhekkel, megpróbáltatásokkal. A szülés utáni depresszióval, a kialvatlanság, a fáradtság okozta tünetekkel, vagy egyszerűen a szülői szerepek elfogadásával, a karrier és család összeegyeztethetőségével, és az ezzel járó bűntudattal a legtöbb szülő találkozott már, bár néha magunknak sem merjük bevallani. Szakértőink egyszerű, de hasznos tanácsaival segítjük a szülőket annak érdekében, hogy életüknek ez a szakasza csodás emlékként maradjon meg emlékezetükben.

De egy kis szórakozásért, egy kávé vagy tea mellett pihenésképpen elolvasott könnyed kikapcsolódásért is érdemes hozzánk ellátogatni. Hiszen összegyűjtöttük hazai és nemzetközi sztárok különös gyereknevelési szokásait, bemutattuk azokat a hírességeket, akik nagyon korán vagy éppen későn vágtak bele a gyerekvállalásba, és időről-időre hírt adunk a sztárvilág leendő babáiról, illetve azok megszületéséről.

Olvasóink visszajelzései azt igazolták, hogy szívesen használják Keresőinket és Kalkulátorainkat, melyek segítségével személyre szabottan, saját egyedi kérdéseikre kaphatnak válaszokat, gyűjthetnek információkat. Nagy népszerűségnek örvend a Hétről-hétre keresőnk, ahol a kismamák babájuk fejlődését tudják nyomon követni.  Illetve Névkatalógusunk, mely a névválasztás sokszor nehéz dilemmájához nyújt segítséget. Itt tájékozódhatnak a magyarországi keresztnevek eredetéről, jelentéséről, és mindig aktuális Névstatisztikánkból az is kiderül, hogy adott évben melyek voltak a legnépszerűbb babanevek.

A nagy igényre való tekintettel az év elején indítottuk el a Mit tud már a baba kalkulátorunkat, melyből megtudhatják a gyermek életkorának megfelelő testi-lelki változásokat, mikor mire figyeljen a szülő, és hogyan segítheti a legjobban gyermekét. Szintén újdonság a Vitamin ABC, ahol sorra vesszük a különböző vitaminok hatását, hiánytüneteit és természetesen a legjobb forrásokat.

Az év egyik legnagyobb sikere vitathatatlanul Vida Ági, hazánk legismertebb babapszichológusának cikksorozata volt. A csak a Tescobaba-n olvasható cikkei hasznos segítséget és hiteles információkat adtak a mozgásfejlődéssel, lelki és értelmi fejlődéssel, az altatással kapcsolatban. De rávilágítottak az ölelés, a gyengéd szeretet jelentőségére a babák egészsége szempontjából is.

Nemrég zárult a Csííz! A hónap babája szépségversenyünk, melyre 5000 babát neveztek be szüleik, és melynek eredményeként hamarosan a TESCO akciós újságjában láthatjuk viszont a szavazás során legszebbnek talált babákat.

A sok hasznos információ mellett fontosnak tartjuk, hogy látogatóink számára sokféle kedvezményt is biztosítsunk. Az elmúlt hónapokban regisztrált olvasóink kedvezményesen juthattak hozzá bébiételekhez, pelenkához, babaápolási és kozmetikai termékekhez, gyermekkönyvekhez, játékokhoz.

És a sor még nem ért véget, hiszen hírlevelünkben elsőként értesítjük Önöket a rendszeresen bővülő és megújuló kedvezményes kuponjainkról, akciós termékeinkről. Ehhez nem kell mást tennie, mint feliratkozni hírlevelünkre.

Köszönjük olvasóinknak a bizalmat, hogy életük legdrágább kincsének, gyermekük nevelésével, ápolásával és családjuk mindennapjaival kapcsolatos kérdésekben hozzánk fordultak. Várjuk Önöket szeretettel a következő években is, még több tartalommal, újdonsággal, kedvezményekkel!

A sok hasznos információ mellett fontosnak tartjuk, hogy látogatóink számára sokféle kedvezményt is biztosítsunk.
Szerző: tescobaba.hu

Kapcsolódó cikkek