Tavaszi, nyári bébibumm

Nemrég derült ki, hogy Ördög Nóra második kisbabáját várja. Igaz a megszületéséig még van idő, de a híren felbuzdulva összegyűjtöttük kik azok a hírességek, akiknek hamarosan bővülni fog a családja. Külföldön és itthon is szemlét tartottunk.
  1. Christian Bale és Sibi Blazic: Bale nem nyert ugyan Oscar-t idén, de nem keseredett el túlságosan a hír hallatán. Bár hivatalosan még nem hozták nyilvánosságra, de úgy tűnik a színész és felesége második kisbabájukat várják. A díjátadó gálán Sibi egy fekete testhez simuló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját.
  2. Scarlett Johansson és Romain Dauriac: Amennyit dolgozik és amilyen elfoglalt év elé néz Scarlett Johansson, nem is gondolnánk, hogy már öt hónapos terhes. Jelenleg az Avengers széria egy részén dolgozik és a közeljövőben egy új Marvel produkcióban is szerepelni fog. Mellette pedig készül a szülővé válás feladatára vőlegényével, Romain Dauriac-al.
  3. Chris Hemsworth és Elsa Pataky: A Thor című film kapcsán ismerhette meg igazán a magyar közönség Chris Hemsworth nevét és mágikus pillantását. A magánéletéről már kevesebbet tudunk. Most eláruljuk, hogy feleségével második gyermeküket várják, egy éves kislányuk India Rose mellé.
  4. Drew Barrymore és Will Kopelman: Újabb sztárpár, akik második gyermeküket várják. Alig egy év telt el kislányuk, Olive megszületése után, a pár bejelentette, hogy ismét babát várnak. Forrás: glamourmagazine
  5. Marge: Itthon a Dal 2014 versenyzője, Batta Zsuzsanna lesz hamarosan első gyermekes anyuka. Marge még januárban hozta nyilvánosságra, hogy a kisbabája ihlette a Morning Light című dalt is, amivel indult a megmérettetésen és a középdöntőig jutott.

Caramel és Szilvi: Az énekes fiatal párja kisbabát vár. Igaz, 2011-ben kisebb konfliktusokkal indult a kapcsolatuk, de mostanra rendeződött a viszonyuk és készen állnak arra, hogy első közös gyermeküknek örüljenek. Forrás: life.hu

Sok sztárcsalád a kétgyermekesre bővül 2014-ben.
Szerző: Geda Zsófia

Kapcsolódó cikkek