Ismerkedés a londoni Millerrel

A Miller baba- és gyerekruháit úgy hirdeti, hogy azok a mindennapos viseletre szánt luxust testesítik meg. De a márka filozófiájában további érdekességeket is találunk. Nézzük, miket lehet beszerezni és főleg mennyiért Milleréknél.

Elsősorban az teszi különlegessé a londoni márkát, hogy nem feltétlenül rendeli alá magát az aktuális trendeknek. Két részre oszthatjuk az általa fémjelzett ruhákat: egyrészt az alapdarabokra, amik nem követik a divat szeszélyeit, másrészt pedig azokra, amik lépést tartanak azzal. Ezzel a kettősséggel a funkciót és a trendeket egyaránt kielégítik. A kettősséggel biztos vevőkör is járt, hiszen könnyen felébreszti a szülők szimpátiáját. A legkisebbektől, egészen pontosan 6 hónapos kortól a 14 éves nagyfiúkig és lányokig szabadon válogathatnak a kínálatból.

Annak ellenére, hogy a Millernél a funkció áll mindenekfelett, mégis körüllengi a végtermékeket egy sajátos aura. Az inspiráló színpaletta, a gondosan összeállított és megtervezett nyomásminták, egy letisztult, klasszikus sziluettel egyesülnek. A kortárs hangulat sem marad el, amiket a luxusminőségű szöveteknek köszönhet a nagyközönség.

A 2010-ben indított Miller már a kezdetektől fogva kiváló minőségű, természetes anyagokkal dolgozik, mint amilyen a pamut vagy a kasmír.

A Miller honlapján (http://www.millerlondon.com/collectionsspringsummer-14/) már a 2013-as őszi-téli, valamint a 2014-es tavaszi-nyári kollekciót találjuk. Habár itthon az időjárás inkább a korai őszi időszakot idézi, mégis inkább nézzük meg közelebbről mi a Miller elképzelése a jövő nyári gyerekdivatról. Üde napsárga, halványrózsaszín, világos és sötétkék valamint tengerész stílusú csíkozás vonul végig a kollekción. Kisfiúknak nyomásmintás, sportosabb pólókat, kislányoknak klasszikus, letisztult darabokat kínál a márka. A lányos vonalat tovább erősíti, hogy a bájos szoknyák túlnyomó többségben vannak a kollekcióban. Persze néhány darab a sportosabb alkalmakra is megfelelő lehet.

A hazai boltok nincsenek roskadásig tömve a márka ruháival, úgyhogy maradnak az internetes rendelési lehetőségek, ha mindenképpen ragaszkodunk a márkához. Ennek köszönhetően viszont régebbi darabokat akciós áron is beszerezhetünk, és nem kell azon sem aggódni, hogy nem tartunk lépést a divattal, hiszen a Miller hosszú távra tervez.

Összességében az egyszerűség és a letisztultság jellemzi a Millert. Mintha mégis úgy tűnne, hogy különleges összhatása csak akkor nyilvánul meg, ha a kicsiket tetőtől talpig a márka ruháiba öltöztetjük. Amire Magyarországon egyelőre nem sok esély van. Aki Londonból szeretne Millert rendelni, az online megteheti, megéri beruházni: a márka a minőségre és az állandóságra épít.
Szerző: Geda Zsófia

Kapcsolódó cikkek