Csinos kismamák – 4 alap ruhadarab

Áldott állapotban sem kell lemondanunk arról, hogy stílusosan, kedvünk szerint öltözködjünk. Következik néhány ötlet, amivel növelhetjük az önbizalmunkat.

A kérdéskör látszólag egyszerűnek tűnhet, a kismamák azonban gyakran hatalmas harcot vívnak ruhatárukkal.

1. Gumisderekú nadrág

Fantasztikus, színes, puha és legfőképp: kényelmes gumírozott derekú nadrágot találunk a boltokban néhány ezer forintért. A kismamanadrágokról szóló cikkünkben részletesen elolvashatja ezen alap ruhadarab legfontosabb ismérveit, a kiválasztás szempontjait.

2. Pamutruha – tunika

A második legfontosabb darabja a ruhatárnak a szintén az összes ruhaboltban található lenge, ujjatlan, térdig érő pamutruha, tunika. A szín- és formaválaszték végtelen, az elegánstól egészen hétköznapi darabokig. Garbóval, blúzzal, harisnyával, nadrággal variálható, kényelmes és rendkívül praktikus. Húzhat hozzá csizmát, de kényelmes lapos sarkú cipőt is.

3. Derékmelegítő

A téli kismamáknak elengedhetetlen ruhadarab hűvös időre a derékmelegítő pánt. Ha a méreténél egy számmal nagyobbat választ, a hasát is takarni fogja, ezen felül melegíti a pocakot és a derekat.

4. Leggings

A negyedik ötlet télire, a réteges öltözködés kényelmét adja. Ha ruhánk, nadrágunk alá leggingset veszünk, az sokat segít, egy kellemetlen felfázás elkerülésében, testhez idomuló tulajdonsága miatt pedig az egész várandóság ideje alatt bátran viselhető, remekül párosíthatóan a fenti ruhadarabokkal.

+1 Nagyméretű kendő

Ráadás ruhaajánlásom pedig a hatalmas kendők viselete. Tekerhetjük a derekunkra, nyakunkba és máris jobban bírjuk a telet.

Amikor pedig már csak egy utolsó mozdulat hiányzik: Áldott állapotban is rakjon fel nyugodtan egy könnyű, lehetőleg bioalapanyagokból készült sminket. A smink öltöztet, önbizalmat ad.

4+1 kismamaruha mindenkorra.
Szerző: Bőhm Andrea

Kapcsolódó cikkek