Búcsú a kedvenc farmernadrágtól

A terhesség ideje alatt minden nő kénytelen búcsút inteni a kedvenc, legkényelmesebb farmernadrágjának. Az ilyen hétköznapi, apró problémákra eleinte senki sem gondol, de ahogy kerekedik a csípő, úgy kell újragondolni a már megszokott öltözködést.

A terhesség idején rengeteg dolog megváltozik nem csak a nők lelkében, hanem a külsejükön is. Az egyik, sokak számára kihívást jelentő probléma az öltözködés módosítása, ám nem kell feltétlenül, hogy ez a korábbi öltözködési stílusra is kihasson. A 15. hét táján a terhes nőknek nem csak a hasuk és a mellük nő néhány számmal, hanem a csípőjük is. Ez azt jelenti, hogy el kell búcsúzniuk az egykor még nagyon kényelmes farmernadrágjuktól, mert az túl szűkké válik.

Az az általános nézet, hogy a terhes farmerek egytől egyig előnytelenek, nem lehet benne csinos a várandós anya. Azonban ez nem igaz, és hazánkban is rengeteg alternatíva, sőt kifejezetten terhes nőknek tervezett farmer nadrág és szoknya közül lehet választani. Amikor kismama ruhát választ, akkor a megszokott méretét keresse! A sztreccs szoknya és a pocak-betétes nadrág felveszi majd teste formáját.

Fontos, hogy a kismama jól érezze magát a bőrében, és ehhez a legfontosabb lépés a jó ruha. Végre nem kell titkolni a gömbölyödő pocakot, mutassa meg bátran! Lehetősége nyílik arra, hogy olyan testhez simuló ruhákat vegyen fel, amit korábban nem tett meg.

A farmerrel az a probléma, hogy általában nagyon szűk csípőben és durva az anyaga. Ezt ezekben a hónapokban egy nő sem kívánja. Éppen ezért vegyen olyan nadrágot, ami puha és kényelmes! A kifejezetten kismamák számára tervezett farmerek csípőrészét sztreccses, nyúlékony anyagból varrják, ami így nem szorítja el a hasat. Ráadásul, aki olyan szerencsés, hogy szinte csak hasban nő ez idő alatt, az akár hónapokig tudja ugyanazt a darabot hordani.

Mivel kevés ideig van szükség ezekre a ruhákra, valószínűleg jó állapotban maradnak a terhesség után is, ezért ne dobja ki őket, hátha a következő babaváráskor vagy egy barátnőnek még jól jön a jövőben!

Noha a terhesség előtt hordott farmert le kell cserélni, de nem feltétlenül kevésbé csinos darabra. Milyen a jó nadrág?
Szerző: trapphenci

Kapcsolódó cikkek