A pótolhatatlan: kismama nadrág

Amíg lapos a pocakunk, el sem tudjuk képzelni, hogy egy idő után már csak csípőcsont alatt tudjuk begombolni a nadrágot, ráadásul a derékpánt, legyen bármennyire is gumis, előbb utóbb diszkomfort érzetet kelt.

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek kislány korunktól végigkíséri az életünket és még kismamaként, gömbölyödő hassal is kényelmet, meleget, szabad mozgást biztosít nekünk, a csoda neve: leggings. Szerencsénkre évekkel ezelőtt újra divatba jött a kislányként még csak cicanadrágnak nevezett holmi, a leggings. Nadrágként, harisnyaként, pantallóként, hosszú blúzzal, rövid szoknyával is hordhatjuk. A lehetőségek végtelenek: a szuperelegánstól a hétköznapin át a sportos szettig, mindenhez jól passzol, de legjobban a kismama pocakjához.

Kaphatóak kifejezetten terhes asszonyoknak kialakított pantallók is, amelynek a derékrészén nincs gumiszalag, hanem a hasi rész kialakítása olyan rugalmas és mikroszálas anyagból készül, amely addig biztosan tágul, mint a pocakunk. Szerezzünk be jónéhányat, különböző színekben, így bármilyen alkalomra felvehetjük azokat, csak a kiegészítőkön múlik a stílusa. Latexet? Persze bátran, képzeld el, valaha rocker voltál, kismamaként sem fogsz bézs színű kreppruhába bújni!

A “törökbugyinak” nevezett nadrágok szintén kényelmes viseletet biztosítanak. Indiai boltokban egészen elképesztően nagy méretekben is árulják, ráadásul gyönyörű kelmékből, ugyanis ezeknek pont ez a lényege, hatalmas anyag, szinte csak ránk van gumizva! Előnye, hogy kényelmes, mintha szoknya lenne, mégis nadrág és a 8 hónapos magzatunk méreteit is ugyanolyan könnyedén veszi körbe, mint 4 hónappal korábban.

Az állítható pántos vászonnadrágok, kifejezetten kismamáknak készültek, hogy minél tovább, de akár a terhességet követően is hordhassuk. Ezek a lenvászonból készült pantallók igazán kényelmes viseletet és laza, de mégis elegáns megjelenést biztosítanak.

Szerző: Forrás: trapphenci

Kapcsolódó cikkek