A kismamaruhákon túl

Nem csak a kifejezetten kismamák számára tervezett ruhák hordhatóak kényelmesen a terhesség alatt, hanem a már megszokott darabok is, csak ügyesen kell válogatni!

Nem feltétlenül szükséges, hogy terhesség alatt az összes ruhát a kismama osztályon vásárolja! Ezek a különleges darabok általában drágábbak, mint az átlag holmik, ezért érdemes vásárlás előtt kicsit körbe nézni, hogy mit lehet hasznosítani az olcsóbb áruk közül. Ráadásul ezek a baba megszületése után is hordhatóak.

Kényelmesen
A manapság divatos tunikák, bő blúzok és baby doll-ok remekül állnak majd a terhesség alatt is! Ráadásul ugyanazokban a boltokban megvásárolhatók, ahol korábban is.
A leggings-ek is ismét fénykorúkat élik, egy terhes nő számára pedig kihagyhatatlan ruhadarab. Követi a test vonalát, és együtt változik az alakkal. Sőt, nagyon szexi egy tunikával párosítva. Egy vidám sál a nyak köré tekerve azonnal feldobja az öltözetet! Az ilyen apróságokról nem szabad megfeledkezni a terhesség alatt sem, nem elég a praktikum, az esztétikára is oda kell figyelni.

Klasszikus hétköznap
Egy túlméretezett fehér ing mindig klasszikus viseletnek számít. Párosítsa fekete leggings-zel, vagy vegye rá egy csinos ruhára! A szövetkabátok nagyon sikkesek, alkalmazkodnak a növekvő pocakhoz, és a szülés után is hordhatóak. A kinőtt topokat fel lehet venni egy sima póló alá, ami remek szoptatós ruhaként is szolgálhat a későbbiekben.

Karácsonykor is alkalomhoz illő pocak
Egy gyönyörű fekete hosszú ruha elfedi a hurkákat, és csinos nőies külsőt kölcsönöz a várandó édesanyának. Egy időre felejtse el a magas sarkú cipőket! Egy divatos csillogó balerina cipő is nagyon vonzó és nőies tud lenni. Pakolja el a ceruzaszoknyákat, egy ideig nem lesz rájuk szüksége! Ezzel szemben a bővebb, gumis derekú szoknyák akár mind a kilenc hónap alatt hordhatóak, mert idomulnak a hashoz.

Egy kis ügyességgel az olcsóbb, nem a kismamák számára tervezett ruhák is hordhatóak a terhesség ideje alatt.
Szerző: trapphenci

Kapcsolódó cikkek