Akciós termékek

Kedvenc Áruházam

Hogyan juthat kuponhoz?

Vásárlásonként minden elköltött 5000 forint után azonnal egy 100 forintos kupon jár Önnek.
A kupont fizetéskor a kasszánál veheti át.

Hogyan vásárolhat a kuponnal?

A kupont 1000 forintos vásárlásonként a rajta feltüntetett periódusban használhatja fel. Kupont akkor válthat be, ha a kupon beváltásakor minimum 1000 forintért vásárolt. A 100 Ft kedvezmény a vásárlás végösszegéből jön le. A kupont a vásárlás végén, fizetéskor adja át a pénztárosnak. A kupon 1 alkalommal és 1 tranzakcióhoz használható fel. A kupon értékéből készpénz vissza nem adható. A kupon sokszorosítása tilos! Sérült vagy hamis kuponokat nem áll módunkban elfogadni.

Minden vásárláskor járhat Önnek kupon?

Igen! Az akció időtartama alatt 5000 forint feletti vásárlás esetén, 5000 forintonként egy kupont kap a pénztárnál akkor is, ha az adott hétre szóló kuponjait is beváltja! Különböző vásárlásra vonatkozó blokkok azonban nem vonhatók össze! Figyelem! A kuponokat mindig az újabb vásárlás valódi összegéhez képest, és nem a már kedvezményes végösszeg után adjuk.

Meddig és mikor használhatja fel a kupont?

Hűséges vásárlóink a kuponokat folyamatosan gyűjthetik a Tesco áruházakban, kivéve a Shell töltőállomásokon másokon működő Tesco expresszeket. A kupon mindig a rajta feltüntetett időszakban váltható be. A kupon feltöltőkártya vásárlása esetén, illetve online vásárlásra nem használható fel, valamint a betétdíjakra nem érvényes. A kupon készpénzre nem váltható, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

Köszönjük hűségét!
Íratkozzon fel
akciós hírlevelünkre!
Felíratkozás